Nwbinsch

  NIEUW: Kaastartinades

  groen & rood

  Nieuwsgierig?

  Gegrilde groenten

  in ons antipasti assortiment

  Bekijk aanbod

  Uw partner in foodservice

  met een breed assortiment
  NIEUWSGIERIG?

  Heerlijke gerechten

  voor ieder moment
  Bekijk onze recepten

  Proef de Mediterrane sfeer

  olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
  LEES MEER

  Carousel Slider
  Gran’Tapas

  Tapenades

  Gran’Tapas biedt met zijn ruim assortiment tapenades een brede waaier aan smaakvariaties en een rijk pallet aan kleuren. Elk van de tapenades van Gran’Tapas is gemaakt op basis van ingrediënten van de beste kwaliteit en bereid volgens originele recepturen. Ze zijn allen ontwikkeld met de allergrootste zorg en uit liefde voor de mediterrane keuken. De tapenades van Gran’Tapas zijn zowel authentiek als innovatief geïnspireerd, wat resulteert in zowel onmiskenbare klassiekers als verrassende innovaties.

  De tapenades worden bereid op basis van verse Griekse olijven. Door als basis verse olijven te gebruiken, blijven de natuurlijke smaak en textuur maximaal behouden. Dit in tegenstelling tot de meeste tapenades die een zure nasmaak hebben omdat ze gemaakt worden op basis van gepasteuriseerde olijven. De tapenades hebben bewust een grovere textuur. Dit zorgt niet enkel voor een rijkere smaakbeleving van de kwaliteitsingrediënten, maar ook voor een aantrekkelijker en smakelijker uitzicht.

  Dips

  NIEUW voor Gran’Tapas is de ontwikkeling van het dips segment met zeer kwalitatieve producten als aanvulling op het borrel assortiment: diverse houmous en groentedip recepturen. De klassieke houmous is ontwikkeld op basis van authentieke receptuur. NIEUW en nog een stap verder op het gebied van dipping = dipping nieuwe style, waarbij we vergeten groenten weer opnieuw leven inblazen, en gekende groenten op een nieuwe manier verwerken. De dips zijn uitermate geschikt als appetizer, broodspread en zelfs in koude en warme bereiding.

  Pesto

  De pesto’s van Gran’Tapas zijn gemaakt met verse ingrediënten, kruiden, zonnebloemolie en kaas met basilicum of tomaten, al naargelang de receptuur Verde (groen) of Rosso (rood). Authentieke recepturen aangepast naar het huidig gebruik met een smeuïge, gebonden textuur met minder olie, perfect om te smeren. Ideaal voor gebruik op broodjes. Beide pesto’s, groen en rood, combineren gebruiksgemak en kwaliteit, voor een authentiek smaakresultaat.

  Antipasti

  Gran’Tapas ontwikkelt ook zijn antipasti assortiment in de breedte. Naast de onmisbare klassiekers als halfgedroogde tomaatjes en zoete pepers gevuld met roomkaas, is er tevens een aanbod in specialiteiten, zoals de kerstomaatjes in een heerlijke knoflookmarinade of de zeer bijzondere en decoratieve sweety drops. Een klein, smaakvol vruchtje, familie van de pepers en afkomstig uit het regenwoud van Zuid-Amerika. Alle antipasti worden bewaard volgens een nieuw concept: in een minimum aan olie. Hierdoor is er net voldoende olie voor een mooi visueel aspect, namelijk een glanzend product. Bijkomend voordeel is dat er geen olie gemorst kan worden of als ‘afval’ overblijft.

  Ontdek het nieuwe Granoliva

  X