Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Organisatie

PIETERCIL: sales & marketing organisatie

Pietercil is distributeur, broker en producent op de Belgische, Nederlandse, Luxemburgse en Franse markt van snel roterende consumentengoederen (fast moving consumer goods) en dit zowel in de grootdistributie als in andere kanalen. Onze partners, industriëlen, zowel multinationale als lokale bedrijven, zijn producenten van zowel voedings- (food) als niet-voedings- (non food) –producten.

PIETERCIL: Foodservice

Pietercil Foodservice maakt deel uit van de Pietercil Group die voornamelijk (voedings-)merken invoert en verdeelt. Deze unit richt zich op de markt van de foodservice om topmerken uit verschillende categorieën in de keuken, op tafel of op het schap van de speciaalzaak te brengen. Het Pietercil-assortiment is een gevestigde waarde en omvat tientallen merken, zowel goed ingeburgerde als meer gespecialiseerde (specifiek catering, exotisch, …). Met de merken van Pietercil Foodservice haalt u niet alleen sterke merken in de keuken of in uw speciaalzaak. U kan ook rekenen op topkwaliteit, een stijlvolle uitstraling, tal van ideeën, recepturen en culinaire suggesties, maar ook op onze specifieke ondersteuning.

BELIÈS : specialist Mediterraans

belies-productiesite-2 Beliès is de productie-eenheid binnen de Pietercil-groep. De ‘B’ verwijst naar België, waar de productiesite gevestigd is (Tessenderlo) en ‘eliès’ verwijst naar ελιές, het Griekse woord voor olijven. Beliès heeft reeds meer dan 10 jaar ervaring in het bereiden en verwerken van mediterrane producten: olijven, tapenades, pesto en antipasti. Daar zijn recent de dips aan toegevoegd. De ultramoderne productiesite – in gebruik sinds juni 2012 – voldoet aan de meest strikte kwaliteitseisen met BRC / IFS / BIO certificeringen op het hoogste niveau. Zo vullen kwaliteit, vakmanschap, traditie en innovatie elkaar aan.

De merken Gran’Oliva en Gran’Tapas worden door Beliès geproduceerd in België. Onze passie en know-how in verse olijven vertaalt zich in onze slogan “versheid proef je zo”. Dat proef je in al onze recepturen en producten aan de kenmerkende lekkere en natuurlijke smaak.

belies-productiesite