Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Bollywood couscous
Bollywood Couscous

Ingrediënten

  • Arachideolie
  • Kokosmelk
  • Curry pasta
  • Gember
  • Snacking tomaatjes (Gran’Tapas)
  • Kikkererwten
  • Bloemkool
  • Gegrilde paprika
  • Rode ui
  • Knofook
  • Chilipeper
  • Kurkuma
  • Paprikapoeder
  • Komijn
  • Koriander
  • 4 grains coucsous

Bereiding

Maak de bloemkool schoon en snij in hapklare roosjes.

Verhit een scheut arachideolie op een matig vuur.

Voeg van zodra de olie heet is de bloemkoolroosjes toe.

Schil de gemberknol en snij in fijne julienne. Voeg deze toe aan de pan, samen met de in ringen versneden rode ui en de verpulverde teen look.

Snij de rode chilipeper overlangs en verwijder zaadjes. Hak de pepers fijn en voeg ze toe aan de wok.

Vervolgens mogen de Indische currypasta en de overige kruiden toegevoegd worden. Laat ze even meestoven.

Ondertussen zijn de groenten gebakken, maar nog niet gaar.

Voeg de halfgedroogde tomaatjes en de gegrilde paprika toe. Roer het geheel om en laat alles verder bakken.

Doe een scheutje water in de wok en voeg een blik kokosmelk toe.

Laat de kikkererwten verlekken en doe ze in de wok.

Zet het vuur zachter en laat het groentemengsel sudderen.

Kook ondertussen de bulgur gaar.

Spoel de takjes koriander en versnij met een hakmes.

Presentatie

Neem een diep bord en doe hierin wat gekookte bulgur. Giet wat van het groentemengsel over de bulgur en werk af met wat koriander.