Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
recept broodje Marrakech - recette pain Marrakech
Broodje Marrakech

Ingrediënten

  • Ciabatta-Broodje of Sandwich
  • Smeerkaas Natuur
  • Marrokaanse kruiden
    (vb. Ras el Hanout = typisch Marrokaanse kruidenmix met o.a. kruidnagel. zwarte peper, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, gemalen kaneel, geraspte nootmuskaat,
    kardemomzaad, paprikapoeder, gemalen kurkuma, zout, piment)
  • Gedroogde Dadels, blokjes
  • Plakjes Gebakken Kip
  • Citrus-Agrumes Tapenade (Gran’Tapas)
  • Honing

Bereiding

Snij de ciabatta in de gewenste vorm en besmeer de onderkant met verse smeerkaas vermengd met Marrokaanse kruiden.

Leg er vervolgens de gebakken kippenstukjes op, werk af met dadels en een lepeltje citrus-agrumestapenade van Gran’Tapas.

Overgiet met een beetje honing.

Kan koud of warm gepresenteerd worden.

Indien warm: Sluit de Ciabatta met de bovenkant en leg hem in de panini-grill.

Presenteer op een bord.