Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    recept broodje Marrakech - recette pain Marrakech
    Broodje Marrakech

    Ingrediënten

    • Ciabatta-Broodje of Sandwich
    • Smeerkaas Natuur
    • Marrokaanse kruiden
      (vb. Ras el Hanout = typisch Marrokaanse kruidenmix met o.a. kruidnagel. zwarte peper, gemberpoeder, komijnzaad, korianderzaad, gemalen kaneel, geraspte nootmuskaat,
      kardemomzaad, paprikapoeder, gemalen kurkuma, zout, piment)
    • Gedroogde Dadels, blokjes
    • Plakjes Gebakken Kip
    • Citrus-Agrumes Tapenade (Gran’Tapas)
    • Honing

    Bereiding

    Snij de ciabatta in de gewenste vorm en besmeer de onderkant met verse smeerkaas vermengd met Marrokaanse kruiden.

    Leg er vervolgens de gebakken kippenstukjes op, werk af met dadels en een lepeltje citrus-agrumestapenade van Gran’Tapas.

    Overgiet met een beetje honing.

    Kan koud of warm gepresenteerd worden.

    Indien warm: Sluit de Ciabatta met de bovenkant en leg hem in de panini-grill.

    Presenteer op een bord.