Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
recept broodje paysanne - recette pain paysanne
Broodje Paysanne

Ingrediënten

  • Ciabatta-Broodje of Sandwich
  • Verse Smeuïge Natuurkaas
  • Pepermix
  • Tomatentapenade (Gran’Tapas) / Toscaanse Tapenade (Gran’Tapas)
  • Spek, sneetjes, dungesneden
  • Spinazie, jonge scheuten
  • Sjalotten, fijn gesneden

Bereiding

Besmeer het broodje met de verse smeerkaas en kruid met pepermix.

Beleg met spekreepjes, jonge spinaziescheuten en sjalotten.

Besmeer de andere zijde van het broodje met tomatentapenade.

Sluit en snij in de gewenste vorm.

Verpak of presenteer op een bord.

 

Tip! 

Vervang de Tomatentapenade van Gran’Tapas door de Toscaanse Tapenade.