Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    recept broodje paysanne - recette pain paysanne
    Broodje Paysanne

    Ingrediënten

    • Ciabatta-Broodje of Sandwich
    • Verse Smeuïge Natuurkaas
    • Pepermix
    • Tomatentapenade (Gran’Tapas) / Toscaanse Tapenade (Gran’Tapas)
    • Spek, sneetjes, dungesneden
    • Spinazie, jonge scheuten
    • Sjalotten, fijn gesneden

    Bereiding

    Besmeer het broodje met de verse smeerkaas en kruid met pepermix.

    Beleg met spekreepjes, jonge spinaziescheuten en sjalotten.

    Besmeer de andere zijde van het broodje met tomatentapenade.

    Sluit en snij in de gewenste vorm.

    Verpak of presenteer op een bord.

     

    Tip! 

    Vervang de Tomatentapenade van Gran’Tapas door de Toscaanse Tapenade.