Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
CANELLONI RICOTTA E PANCETTA
Cannelloni Ricotta e Pancetta

Ingredienten

  • Cannelloni Verdure
  • Tomatensaus van het huis
  • Pesto Verde spread (Gran’Tapas)
  • Ricotta
  • Pancetta voorgesneden
  • Season Pepper Arabiatta
  • Spice Mix Del Mondo La Spezia
  • Zeezout

Bereiding

Giet eerst een laagje Tomatensaus in een ovenschotel.

Leg daar de diepgevroren Cannelloni Verdure op en overgiet ze met de saus.

Vervolgens bedek je alles met Ricotta, terwijl je hier en daar ook nog toefjes Pesto Verde toevoegt.

Leg er de Pancetta bovenop en kruid de hele schotel af naar smaak.

Gaar het in de oven op 185°C gedurende 35 minuten.