Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    CANELLONI RICOTTA E PANCETTA
    Cannelloni Ricotta e Pancetta

    Ingredienten

    • Cannelloni Verdure
    • Tomatensaus van het huis
    • Pesto Verde spread (Gran’Tapas)
    • Ricotta
    • Pancetta voorgesneden
    • Season Pepper Arabiatta
    • Spice Mix Del Mondo La Spezia
    • Zeezout

    Bereiding

    Giet eerst een laagje Tomatensaus in een ovenschotel.

    Leg daar de diepgevroren Cannelloni Verdure op en overgiet ze met de saus.

    Vervolgens bedek je alles met Ricotta, terwijl je hier en daar ook nog toefjes Pesto Verde toevoegt.

    Leg er de Pancetta bovenop en kruid de hele schotel af naar smaak.

    Gaar het in de oven op 185°C gedurende 35 minuten.