Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Ceviche van kabeljauw

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 1.2 kg kabeljauwhaas in fijne plakjes
    • 10 piquillo-paprika in ringen
    • 1 grote rode ajuin versnipperd
    • 2 rode pompelmoes ‘a vif gesneden’
    • 30 groene asperges beetgaar gekookt
    • Zestes van 1 pompelmoes in ultra fijne reepjes
    • 500 g Zoete peper roomkaas tapenade (Gran’Tapas)
    • OlijfkruidVoor de marinade:
    • 1 dl Groentebouillon
    • Sap van 1 limoen en 1 pompelmoes
    • Zwarte peper uit de molen

    Bereiding

    Maak de marinade door alle ingrediënten met elkaar te mixen.

    Schik de carpaccio van kabeljauw en borstel deze in met de marinade en daarna met de zoete peper roomkaas tapenade.

    Werk af met de paprika in reepjes, de groene asperges, gehakte rode ajuin en pompelmoespartjes.

    Als finishing touch verdeel je olijftakjes, zestes van pompelmoes en een draai van de pepermolen.

    Presentatie

    Serveer met toast van kruidenbrood (focaccia, ciabatta).