Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Ceviche van kabeljauw

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1.2 kg kabeljauwhaas in fijne plakjes
  • 10 piquillo-paprika in ringen
  • 1 grote rode ajuin versnipperd
  • 2 rode pompelmoes ‘a vif gesneden’
  • 30 groene asperges beetgaar gekookt
  • Zestes van 1 pompelmoes in ultra fijne reepjes
  • 500 g Zoete peper roomkaas tapenade (Gran’Tapas)
  • OlijfkruidVoor de marinade:
  • 1 dl Groentebouillon
  • Sap van 1 limoen en 1 pompelmoes
  • Zwarte peper uit de molen

Bereiding

Maak de marinade door alle ingrediënten met elkaar te mixen.

Schik de carpaccio van kabeljauw en borstel deze in met de marinade en daarna met de zoete peper roomkaas tapenade.

Werk af met de paprika in reepjes, de groene asperges, gehakte rode ajuin en pompelmoespartjes.

Als finishing touch verdeel je olijftakjes, zestes van pompelmoes en een draai van de pepermolen.

Presentatie

Serveer met toast van kruidenbrood (focaccia, ciabatta).