Verwijder de steeltjes van de champignons. Snijd de steeltjes in brunoise, bak ze aan met look en sjalotten.
Vermeng elke tapenade met 20 gr. broodkruim.
Vul de champignons met verschillende laagjes: opeenvolgend een laag steeltjes, gegrilde paprika, mozzarella en tapenade.
Werk af met tuiles van parmezaanse kaas.
Verwarm de oven voor op 200°C en bedek een ovenplaat met bakpapier.
Leg hierop hoopjes van elk drie koffielepels geraspte parmezaan.
Bak de tuiles 3 à 4 minuten tot goudbruine krokante koekjes.
Besprenkel de rucola met een dressing van olijfolie en limoensap.
Dresseer met gevulde champignons.
In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van verschillende tapenades.
U kan dit gerecht ook bereiden met andere tapenadevarianten: vb. Toscaanse Tapenade, Citrus-Agrumestapenade, Tonijntapenade, Ansjovistapenade, Sweetbite Tapenade, …