Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Chef ’s croque
    Chef ’s croque

    Ingrediënten

    Bereiding

    Pizzabodem versnijden in 2 stuks. Bestrijk  één bodem met tomatensaus arrabiata, beleggen met versneden gerookte Italiaanse ham, mozzarella, pesto basilicum, verse basilicumblaadjes, pijnboompitten, snacking  tomaten.

    Bedek met de tweede bodem.
    Plaats de croque onder de grill op 230° gedurende 10 min.

    Tip

    Bovenkant van pizzabodem met bakspray invetten.