Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Chef ’s croque
Chef ’s croque

Ingrediënten

Bereiding

Pizzabodem versnijden in 2 stuks. Bestrijk  één bodem met tomatensaus arrabiata, beleggen met versneden gerookte Italiaanse ham, mozzarella, pesto basilicum, verse basilicumblaadjes, pijnboompitten, snacking  tomaten.

Bedek met de tweede bodem.
Plaats de croque onder de grill op 230° gedurende 10 min.

Tip

Bovenkant van pizzabodem met bakspray invetten.