Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
recept citruspasta - recette pate d'agrumes
Citruspasta

Ingrediënten

  • 1,5 kg Pasta (Orrecchiette / Penne / Fusilli / Conchiglie / …)
  • 1,5 kg Kip, gesneden in dikke repen
  • 6 Soeplepels Citrus-Agrumestapenade (Gran’Tapas)
  • 2 Rode Uien, in ringen gesneden
  • 6 Roze Pompelmoezen
  • 500 gr. Kerstomaatjes, middendoor gesneden
  • 3 Avocado’s, grove brunoise
  • 1 Bot Bieslook

Bereiding

Snijd de kip in dikke repen, kruid deze en bak bruin op de pan.

Voeg de uiringen en 2 lepels citrus-agrumestapenade toe.

Kook de pasta al dente.

Meng de kipreepjes door de pasta en voeg de overige citrus-agrumestapenade toe.

Werk af met partjes roze pompelmoes, kerstomaatjes, avocado en bieslook.

Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden.

Tip:

U kan dit gerecht ook bereiden met Sweet Bite®Tapenade.