Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    recept citruspasta - recette pate d'agrumes
    Citruspasta

    Ingrediënten

    • 1,5 kg Pasta (Orrecchiette / Penne / Fusilli / Conchiglie / …)
    • 1,5 kg Kip, gesneden in dikke repen
    • 6 Soeplepels Citrus-Agrumestapenade (Gran’Tapas)
    • 2 Rode Uien, in ringen gesneden
    • 6 Roze Pompelmoezen
    • 500 gr. Kerstomaatjes, middendoor gesneden
    • 3 Avocado’s, grove brunoise
    • 1 Bot Bieslook

    Bereiding

    Snijd de kip in dikke repen, kruid deze en bak bruin op de pan.

    Voeg de uiringen en 2 lepels citrus-agrumestapenade toe.

    Kook de pasta al dente.

    Meng de kipreepjes door de pasta en voeg de overige citrus-agrumestapenade toe.

    Werk af met partjes roze pompelmoes, kerstomaatjes, avocado en bieslook.

    Dit gerecht kan zowel warm als koud geserveerd worden.

    Tip:

    U kan dit gerecht ook bereiden met Sweet Bite®Tapenade.