Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Recept Croque tosti salami aubergine
Croque Grande

Ingrediënten:

  • 2 sneetjes wit toastbrood
  • 40 g Houmous original (Gran’Tapas)
  • 2 sneetjes Italiaanse salami
  • 4 sneetjes tomaat
  • 3 g Baharat kruiden (Al’Fez)
  • 40 g gegrilde en gemarineerde aubergine (Gran’Tapas)
  • 20 g Grana Padanoschilfers
  • vloeibare boter type Bakken & Braden

Bereiding & Presentatie

Warm de oven voor op 200°C.

Beleg één toast met de houmous met daarop de salami. Schik daarop de sneetjes tomaat met de Baharat kruiden. Werk af met de schijfjes aubergine en de grana padano kaas.

Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.

Schik op bakpapier of siliconenmat en bak aan ieder kant 3 minuten.

 

Tip:

Serveer met wat rucola en een sausje van ½ Houmous, ¼ yoghurt,¼ mayonaise en afgewerkt met Baharat kruiden.