Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Recept Croque tosti salami aubergine
    Croque Grande

    Ingrediënten:

    • 2 sneetjes wit toastbrood
    • 40 g Houmous original (Gran’Tapas)
    • 2 sneetjes Italiaanse salami
    • 4 sneetjes tomaat
    • 3 g Baharat kruiden (Al’Fez)
    • 40 g gegrilde en gemarineerde aubergine (Gran’Tapas)
    • 20 g Grana Padanoschilfers
    • vloeibare boter type Bakken & Braden

    Bereiding & Presentatie

    Warm de oven voor op 200°C.

    Beleg één toast met de houmous met daarop de salami. Schik daarop de sneetjes tomaat met de Baharat kruiden. Werk af met de schijfjes aubergine en de grana padano kaas.

    Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.

    Schik op bakpapier of siliconenmat en bak aan ieder kant 3 minuten.

     

    Tip:

    Serveer met wat rucola en een sausje van ½ Houmous, ¼ yoghurt,¼ mayonaise en afgewerkt met Baharat kruiden.