Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
PIETERCIL CROQUE MAMBO ITALIANO (HOUMOUS PESTO TOMAAT)-136
Croque Mambo Italiano

Ingrediënten

Bereiding

Koop een ongesneden meergranenbrood. Doe dit best enkele dagen op voorhand, zodat het brood makkelijker besmeerbaar is. Snij met een broodmes dikke sneden van ongeveer 2cm.

Verhit het croquemachine

Besmeer beide sneden met Houmous basilicum.

Snij de mozzarella in blokjes en meng er wat pesto onder. Voeg vervolgens de halfzongedroogde tomaatjes toe en meng het geheel opnieuw.

Beleg één helft van de Houmousboterham met de salsa van tomaat en mozzarella

Vouw de boterhamhelften op mekaar en toast het geheel mooi bruin in het croquemachine

Presentatie

Snij de boterhamhelften doormidden en presenteer ze op een bord

Garneer eventueel met wat salsa van mozzarella-tomaat en een toefje pesto