Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    PIETERCIL CROQUE MAMBO ITALIANO (HOUMOUS PESTO TOMAAT)-136
    Croque Mambo Italiano

    Ingrediënten

    Bereiding

    Koop een ongesneden meergranenbrood. Doe dit best enkele dagen op voorhand, zodat het brood makkelijker besmeerbaar is. Snij met een broodmes dikke sneden van ongeveer 2cm.

    Verhit het croquemachine

    Besmeer beide sneden met Houmous basilicum.

    Snij de mozzarella in blokjes en meng er wat pesto onder. Voeg vervolgens de halfzongedroogde tomaatjes toe en meng het geheel opnieuw.

    Beleg één helft van de Houmousboterham met de salsa van tomaat en mozzarella

    Vouw de boterhamhelften op mekaar en toast het geheel mooi bruin in het croquemachine

    Presentatie

    Snij de boterhamhelften doormidden en presenteer ze op een bord

    Garneer eventueel met wat salsa van mozzarella-tomaat en een toefje pesto