Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Recept Croque Pink poivrons fromage doux roomkaas
Croque ‘Sweet Pink’

Ingrediënten:

  • 2 sneetjes wit toastbrood
  • 60 g zoete peper-roomkaas tapenade (Gran’Tapas)
  • Zwarte peper uit de molen
  • 70 g gerookte zalm
  • 1 g fijngehakte salie
  • 15 g Sweety Drops (Gran’Tapas)
  • 1 sneetje geitenkaas type Chavoux
  • vloeibare boter voor bakken & braden

Bereiding & Presentatie:

Warm de oven voor op 200°C.

Beleg één toast met de zoe peper roomkaas-tapenade met daarop wat zwarte peper en de gerookte zalm. Schik daarop de salie en de Sweety Drops. Schik daarop een sneetje geitenkaas en leg dicht.

Bestrijk de toast aan beide kanten met de vloeibare boter.

Leg op bakpapier of siliconen mat en bak aan ieder kant 3 minuten.

 

Tip:

Serveer met extra zoete peper-roomkaas tapenade afgewerkt met Sweety Drops en salie.