Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
De lekkerste visburger

Ingrediënten voor 10 personen

  • 10 Hamburgerbroodjes
  • 60 Gegrilde courgettes (in de toekomst Gran’Tapas)
  • 400 g Tomaat tapenade (Gran’Tapas)
  • 400 g tzatziki(Gran’Tapas)
  • 10 Piquillo paprika
  • Blaadjes basilicum

Voor de visburgers:

  • 800 g Witte visfilet (zeewolf, kabeljauw)
  • 4 Eiwitten
  • 400 g Quinoa (Artisan)
  • 1 L Kippenbouillon
  • 20 g Raz-el-Hanout (Al’Fez)
  • 80 g Kokosolie (Valle del sole)

Bereiding

Kook de quinoa gaar in de bouillon gedurende 10 minuten.

Maak de burgers: Hak de vis in de blender samen met de eiwitten. Meng er de quinoa onder en breng op smaak met de Ras-el-Hanout. Vorm 10 gelijke hamburgers. Warm de kokosolie in de koekenpan en kleur er de hamburgers in aan, 3 minuten aan elke zijde.

Warm de broodjes kort in een voorverwarmde oven van 150°C.

Presentatie

Snijd de hamburgerbroodjes middendoor en schik op de onderste zijde de tomaat tapenade. Schik daarop telkens 3 courgette schijfjes en een visburger.

Werk deze af met een lepel groentendip komkommer, een piquillo paprika en enkele blaadjes basilicum.

Presenteer met extra groentendip komkommer.

 

Tip 1:

Niet alleen visburgers maar ook kippenburgers zijn erg lekker met de quinoa.

Tip 2:

Gebruik verschillende tapenades of groentendips uit het Gran’Tapas assortiment voor uw burgers of hotdogs.

Tip 3:

Vervang de Piquillo paprika door gegrilde paprika