Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Frisse quinoasalade met artisjok en tomaat

    Ingrediënten voor 4

    Voor de quinoa

    • 400 g Quinoa (ARTISAN)
    • 1 L Groentebouillon
    • 40g Rode kidneybonen (HAK)
    • 60g kikkererwten (HAK)

    Bereiding

    Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte peterselie.

    Warm de artisjokken kort in de oven op 180°C.

    Presentatie

    Schik de quinoa in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.

    Serveer met extra tapenade.