Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Frisse quinoasalade met artisjok en tomaat

Ingrediënten voor 4

Voor de quinoa

  • 400 g Quinoa (ARTISAN)
  • 1 L Groentebouillon
  • 40g Rode kidneybonen (HAK)
  • 60g kikkererwten (HAK)

Bereiding

Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte peterselie.

Warm de artisjokken kort in de oven op 180°C.

Presentatie

Schik de quinoa in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.

Serveer met extra tapenade.