Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
recept fusilli rossi - recette fusilli rossi
Fusilli Rossi

Ingrediënten

  • 1 kg Pasta (Fusilli / Spirelli / Farfalle / …)
  • 150 gr. Courgettes, brunoise
  • 100 gr. Aubergines, brunoise
  • 2 Lookteentjes, geplet
  • 250 gr. Parijse Champignons, schijfjes
  • 5 Eetlepels Tomatentapenade (Gran’Tapas) / Andere Variant Tapenade
  • 4 Verse Tomaten, stukjes
  • 1/2 Bot Basilicum, fijngehakt

Bereiding

Bak de brunoise van courgettes en aubergines , de schijfjes champignons en de geplette look in olijfolie.

Kook de pasta al dente.

Meng de groentenmix en de tomatentapenade door de pasta.

Snijd de tomaten en champignons in stukjes en gebruik deze als garnituur op de pastamix.

Werk het geheel af met blaadjes basilicum.

In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Tomatentapenade.

 

Tip!

U kan de pasta ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Toscaanse Tapenade.