Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    recept fusilli rossi - recette fusilli rossi
    Fusilli Rossi

    Ingrediënten

    • 1 kg Pasta (Fusilli / Spirelli / Farfalle / …)
    • 150 gr. Courgettes, brunoise
    • 100 gr. Aubergines, brunoise
    • 2 Lookteentjes, geplet
    • 250 gr. Parijse Champignons, schijfjes
    • 5 Eetlepels Tomatentapenade (Gran’Tapas) / Andere Variant Tapenade
    • 4 Verse Tomaten, stukjes
    • 1/2 Bot Basilicum, fijngehakt

    Bereiding

    Bak de brunoise van courgettes en aubergines , de schijfjes champignons en de geplette look in olijfolie.

    Kook de pasta al dente.

    Meng de groentenmix en de tomatentapenade door de pasta.

    Snijd de tomaten en champignons in stukjes en gebruik deze als garnituur op de pastamix.

    Werk het geheel af met blaadjes basilicum.

    In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Tomatentapenade.

     

    Tip!

    U kan de pasta ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Toscaanse Tapenade.