Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Griekse balletjes met pittige houmous

Ingrediënten:

Voor de Griekse balletjes::

  • 1 Kg kippengehakt
  • 1 ei
  • 200 g Fetakaas in kleine blokjes
  • 50 g Libanese Baharat kruiden (Al’fez)
  • Zestes van 2 citroenen (geraspt)

Bereiding

Meng de Wholewheat Bulgur onder de bouillon en breng aan de kook, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.

Snijd de olijven en de tomaatjes in kwartjes.

Warm uw frituur voor op 180°C

Meng de verschillende ingrediënten voor de balletjes en vorm kleine balletjes met een diameter van max 1.5 cm.

Frituur de balletjes krokant in de warme frituur.

Presentatie

Presenteer de Bulgur en schik daarop kwartjes tomaat en olijf. Schik daarbij de Houmous Pikant en werk af met de Griekse balletjes en blaadjes koriander.