Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Griekse balletjes met pittige houmous

    Ingrediënten:

    Voor de Griekse balletjes::

    • 1 Kg kippengehakt
    • 1 ei
    • 200 g Fetakaas in kleine blokjes
    • 50 g Libanese Baharat kruiden (Al’fez)
    • Zestes van 2 citroenen (geraspt)

    Bereiding

    Meng de Wholewheat Bulgur onder de bouillon en breng aan de kook, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.

    Snijd de olijven en de tomaatjes in kwartjes.

    Warm uw frituur voor op 180°C

    Meng de verschillende ingrediënten voor de balletjes en vorm kleine balletjes met een diameter van max 1.5 cm.

    Frituur de balletjes krokant in de warme frituur.

    Presentatie

    Presenteer de Bulgur en schik daarop kwartjes tomaat en olijf. Schik daarbij de Houmous Pikant en werk af met de Griekse balletjes en blaadjes koriander.