Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Groene Boontjes à la Grecque

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg Groene Boontjes, gegaard
  • 300 gr. Halfgedroogde Tomaatjes (Gran’Tapas)
  • 3 Sjalotten, in ringen gesneden
  • 100 gr. Pijnboompitten
  • 5 Soeplepels Rode Pesto / Pesto Rosso (Gran’Tapas)

Bereiding

Gaar de boontjes.
Vermeng de boontjes, halfgedroogde tomaatjes, tijngehake sjalotten en pijnboompitten met de rode pesto.

Tip:

Serveer met runds- of lamsvlees.