Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Kaas Penne met Pestogehaktballetjes
Kaas Penne met Pestogehaktballetjes

Ingrediënten voor 10 personen

  • 4 kg Pasta Penne

Voor de saus:

  • 1 L kaassaus

Voor de gehaktballetjes

  • 5 kg rundsgehakt
  • 300 g Pesto (Gran’Tapas)
  • 100 g pijnboompitten
  • 100 g boter

Afwerking:

  • 400 g gegrilde en gemarineerde courgette (Gran’Tapas)
  • Verse basilicum
  • Pijnboompitten

BEREIDING

Warm uw oven voor op 180°C.
Stoom de pasta gaar in uw stoomoven. Meng door de warme kaassaus.
Meng voor de gehaktballetjes de pesto met gehakt en pijnboompitten. Vorm gelijke balletjes en bak ze aan in de boter. Gaar verder in uw oven.

PRESENTATIE

Schik de KaasPenne en werk af met enkele gehaktballetjes, gegrilde courgette en de verschillende garnituren.

TIP

Dit gerecht kan perfect koud geassembleerd worden en zo in de toog gepresenteerd worden.

Opwarmen: 20 min in voorverwarmde oven van 130°C of microwave 7 min op 750W.