Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Kaas Penne met Pestogehaktballetjes
    Kaas Penne met Pestogehaktballetjes

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 4 kg Pasta Penne

    Voor de saus:

    • 1 L kaassaus

    Voor de gehaktballetjes

    • 5 kg rundsgehakt
    • 300 g Pesto (Gran’Tapas)
    • 100 g pijnboompitten
    • 100 g boter

    Afwerking:

    • 400 g gegrilde en gemarineerde courgette (Gran’Tapas)
    • Verse basilicum
    • Pijnboompitten

    BEREIDING

    Warm uw oven voor op 180°C.
    Stoom de pasta gaar in uw stoomoven. Meng door de warme kaassaus.
    Meng voor de gehaktballetjes de pesto met gehakt en pijnboompitten. Vorm gelijke balletjes en bak ze aan in de boter. Gaar verder in uw oven.

    PRESENTATIE

    Schik de KaasPenne en werk af met enkele gehaktballetjes, gegrilde courgette en de verschillende garnituren.

    TIP

    Dit gerecht kan perfect koud geassembleerd worden en zo in de toog gepresenteerd worden.

    Opwarmen: 20 min in voorverwarmde oven van 130°C of microwave 7 min op 750W.