Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Kabeljauw à la Toscane

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 1 kg Kabeljauwhaas
    • 100 gr. Pistachenoten, gehakt
    • 100 gr Broodkruim
    • 500 gr. Toscaanse Tapenade (Gran’Tapas) / Andere Variant Tapenade
    • 1 Bot Postelein

    Bereiding

    Snijd de kabeljauwhaas in 10 gelijke delen.
    Meng het broodkruim en de Toscaanse Tapenade en smeer dit bovenop de stukken kabeljauw.
    Gaar de vis gedurende 4 minuten op 160° C.
    Werk af met gehakte pistachenoten en blaadjes postelein.

    Tip:

    Serveer met aardappelpuree met een toets van zwarte olijventapenade.

    In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Toscaanse Tapenade.
    Tip: U kan de vis ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomatentapenade, … of voor een zomerse variant met koude Citrus-Agrumestapenade of Sweet Bite®tapenade.

    Ontdek het nieuwe Granoliva

    X