Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Kabeljauw à la Toscane

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg Kabeljauwhaas
  • 100 gr. Pistachenoten, gehakt
  • 100 gr Broodkruim
  • 500 gr. Toscaanse Tapenade (Gran’Tapas) / Andere Variant Tapenade
  • 1 Bot Postelein

Bereiding

Snijd de kabeljauwhaas in 10 gelijke delen.
Meng het broodkruim en de Toscaanse Tapenade en smeer dit bovenop de stukken kabeljauw.
Gaar de vis gedurende 4 minuten op 160° C.
Werk af met gehakte pistachenoten en blaadjes postelein.

Tip:

Serveer met aardappelpuree met een toets van zwarte olijventapenade.

In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Toscaanse Tapenade.
Tip: U kan de vis ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomatentapenade, … of voor een zomerse variant met koude Citrus-Agrumestapenade of Sweet Bite®tapenade.