Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Kabeljauwhaasje met Sweet Bite®-Kokos-saus

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1200 gr. Kabeljauw(haasje), verdeeld in 10 porties
  • 650 gr. Wilde Rijst
  • 50 cl Kokosmelk
  • 250 gr. Sweet Bite®Tapenade (Gran’Tapas)
  • Peper & Zout
  • 1 Blokje Groentebouillon

Bereiding

Meng de kokosmelk en de sweet bite®tapenade tot een saus.
Warm deze saus au bain marie op.
Stoom de vis en kruid met peper en zout.
Kook de wilde rijst in water en voeg een blokje groentebouillon toe voor wat extra smaak.
Dien de rijst op samen met het kabeljauwhaasje waarover de sweet bite-kokossaus genapeerd is.

Tip:

Als alternatief kan U dit gerecht ook bereiden met room ipv met kokosmelk.