Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Kabeljauwhaasje met Sweet Bite®-Kokos-saus

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 1200 gr. Kabeljauw(haasje), verdeeld in 10 porties
    • 650 gr. Wilde Rijst
    • 50 cl Kokosmelk
    • 250 gr. Sweet Bite®Tapenade (Gran’Tapas)
    • Peper & Zout
    • 1 Blokje Groentebouillon

    Bereiding

    Meng de kokosmelk en de sweet bite®tapenade tot een saus.
    Warm deze saus au bain marie op.
    Stoom de vis en kruid met peper en zout.
    Kook de wilde rijst in water en voeg een blokje groentebouillon toe voor wat extra smaak.
    Dien de rijst op samen met het kabeljauwhaasje waarover de sweet bite-kokossaus genapeerd is.

    Tip:

    Als alternatief kan U dit gerecht ook bereiden met room ipv met kokosmelk.