Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Kroepoek met inktvis en rode pesto

    Ingrediënten voor 40 stuks

    • 40 Kroepoek chips – formaat midden
    • 400 g Voorgekookte inktvis armen
    • 40 Sweety Drops (Gran’Tapas)
    • 20 Halfgedroogde tomaatjes (Gran’Tapas)
    • Verse bieslook
    • Olijfkruid
    • Zwarte sesamzaadjes

    Voor de pesto:

    • 150 g Rode pesto (Gran’Tapas)
    • 150 g Zure room

    Bereiding

    Snijd de inktvisarmen in fijne plakjes en snijd de halfgedroogde tomaatjes doormidden.

    Meng de rode pesto met de zure room en doe in een spuitzak.

    Schik de kroepoek met daarop een plakje inktvis en 2 toefjes rode pesto.

    Werk af met de halfgedroogde tomaatjes, Sweety Drops, de verse kruiden en het sesamzaad.