Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Kroepoek met inktvis en rode pesto

Ingrediënten voor 40 stuks

  • 40 Kroepoek chips – formaat midden
  • 400 g Voorgekookte inktvis armen
  • 40 Sweety Drops (Gran’Tapas)
  • 20 Halfgedroogde tomaatjes (Gran’Tapas)
  • Verse bieslook
  • Olijfkruid
  • Zwarte sesamzaadjes

Voor de pesto:

  • 150 g Rode pesto (Gran’Tapas)
  • 150 g Zure room

Bereiding

Snijd de inktvisarmen in fijne plakjes en snijd de halfgedroogde tomaatjes doormidden.

Meng de rode pesto met de zure room en doe in een spuitzak.

Schik de kroepoek met daarop een plakje inktvis en 2 toefjes rode pesto.

Werk af met de halfgedroogde tomaatjes, Sweety Drops, de verse kruiden en het sesamzaad.