Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Lamskebab, parelcouscous en houmous

Ingrediënten voor 10 personen

  • 10 porties Lamsfilet 140 g
  • 100 g Spicy lemon Tagine Paste (Al’Fez)
  • 50 g kokosolie (Valle del Sole)
  • 750 g Pearl Couscous (Al’Fez)
  • 2 L Groentebouillon
  • 30 Groene asperges beetgaar gekookt
  • 500 g Houmous Original (Gran’Tapas)
  • 500 g Houmous Basilicum (Gran’Tapas)
  • Verse dragon
  • Aspergescheuten

Voor de saus:

  • 5 dl Kippenbouillon
  • 1 grote rode ajuin
  • 50 g Spicy lemon Tagine Paste (Al’Fez)

Bereiding

Snijd de lamsfilet in gelijke stukken en marineer ze in de spicy lemon paste. Bak in een hete, gietijzeren pan in de kokosolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen naar believen.

Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.

Warm de bouillon met de spicy lemon tagine paste en de fijne versneden rode ajuin. Laat inkoken.

Presentatie

Schik de couscous met de groene asperges en de saus.

Schik daarbij de lamskebab en telkens een lepel van de 2 smaken houmous.

Werk af met dragonblaadjes en aspergescheuten.