Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Lamskebab, parelcouscous en houmous

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 10 porties Lamsfilet 140 g
    • 100 g Spicy lemon Tagine Paste (Al’Fez)
    • 50 g kokosolie (Valle del Sole)
    • 750 g Pearl Couscous (Al’Fez)
    • 2 L Groentebouillon
    • 30 Groene asperges beetgaar gekookt
    • 500 g Houmous Original (Gran’Tapas)
    • 500 g Houmous Basilicum (Gran’Tapas)
    • Verse dragon
    • Aspergescheuten

    Voor de saus:

    • 5 dl Kippenbouillon
    • 1 grote rode ajuin
    • 50 g Spicy lemon Tagine Paste (Al’Fez)

    Bereiding

    Snijd de lamsfilet in gelijke stukken en marineer ze in de spicy lemon paste. Bak in een hete, gietijzeren pan in de kokosolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen naar believen.

    Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.

    Warm de bouillon met de spicy lemon tagine paste en de fijne versneden rode ajuin. Laat inkoken.

    Presentatie

    Schik de couscous met de groene asperges en de saus.

    Schik daarbij de lamskebab en telkens een lepel van de 2 smaken houmous.

    Werk af met dragonblaadjes en aspergescheuten.