Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Mais-Piquillotoast olé

    Ingrediënten

    • 2 sneden maisbrood krokant getoast
    • 100 g tapenade piquillo(GRAN’TAPAS)
    • 60 g gegrilde courgette (GRAN’TAPAS)
    • 4 sneetjes rauwe ham (type Ganda)
    • 40 g zoete mais
    • 5 g rucola
    • Mexicaanse kruidenmix

    Bereiding en presentatie

    Bestrijk het maisbrood met de tapenade, bestrooi met de mais.

    Schik daarop de ham met de gegrilde courgette.

    Werk af met blaadjes rucola en wat Mexicaanse specerijen/gerookt paprikapoeder

    Tip: voor een vegetarische variant ook lekker met extra groenten in plaats van ham