Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Mais-Piquillotoast olé

Ingrediënten

  • 2 sneden maisbrood krokant getoast
  • 100 g tapenade piquillo(GRAN’TAPAS)
  • 60 g gegrilde courgette (GRAN’TAPAS)
  • 4 sneetjes rauwe ham (type Ganda)
  • 40 g zoete mais
  • 5 g rucola
  • Mexicaanse kruidenmix

Bereiding en presentatie

Bestrijk het maisbrood met de tapenade, bestrooi met de mais.

Schik daarop de ham met de gegrilde courgette.

Werk af met blaadjes rucola en wat Mexicaanse specerijen/gerookt paprikapoeder

Tip: voor een vegetarische variant ook lekker met extra groenten in plaats van ham