Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Marrokaanse Mix

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 1 kg Quinoa
    • 400 gr. Chorizo, plakjes
    • 2 Lookteentjes
    • 1 liter Fond, blank
    • 10 gr. Ras El Hanout
    • 1 Komkommer, brunoise
    • 100 gr. Kikkererwten, gegaard
    • 3 Tomaten, geëmondeerd
    • 4 Stengels Groene Selder, brunoise
    • 2 Paprika’s, Rood en Geel, brunoise
    • 150 gr. Kalamata Olijven (Gran’Oliva) / Andere Variant Olijven
    • Citroensap
    • Olijfolie Extra Vierge
    • 1 Bot Koriander
    • 1/2 Bot Munt

    Bereiding

    Gaar de quinoa met ras el hanout en een blanke fond.
    Leg na het garen op een plaat en laat afkoelen.
    Besprenkel met citroensap en olijfolie.
    Snijd alle groenten in brunoise op de maat van de kikkererwten.
    Vermeng de quinoa met de mengeling van rauwe groenten.
    Hak munt en koriander fijn en meng de kruiden samen met de Kalamata olijven onder de quinoa.
    Laat ongeveer 2 uur koelen.
    Dien op met chips van chorizo.

    In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van de olijvenmix Kalamata Olijven.

    Tip:

    U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant: vb. Barbecue Olijven, Cocktail Olijven, Pittige Olijven, …