Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Marrokaanse Mix

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg Quinoa
  • 400 gr. Chorizo, plakjes
  • 2 Lookteentjes
  • 1 liter Fond, blank
  • 10 gr. Ras El Hanout
  • 1 Komkommer, brunoise
  • 100 gr. Kikkererwten, gegaard
  • 3 Tomaten, geëmondeerd
  • 4 Stengels Groene Selder, brunoise
  • 2 Paprika’s, Rood en Geel, brunoise
  • 150 gr. Kalamata Olijven (Gran’Oliva) / Andere Variant Olijven
  • Citroensap
  • Olijfolie Extra Vierge
  • 1 Bot Koriander
  • 1/2 Bot Munt

Bereiding

Gaar de quinoa met ras el hanout en een blanke fond.
Leg na het garen op een plaat en laat afkoelen.
Besprenkel met citroensap en olijfolie.
Snijd alle groenten in brunoise op de maat van de kikkererwten.
Vermeng de quinoa met de mengeling van rauwe groenten.
Hak munt en koriander fijn en meng de kruiden samen met de Kalamata olijven onder de quinoa.
Laat ongeveer 2 uur koelen.
Dien op met chips van chorizo.

In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van de olijvenmix Kalamata Olijven.

Tip:

U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant: vb. Barbecue Olijven, Cocktail Olijven, Pittige Olijven, …