Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Mini-Bulgurhamburgers met groentefriet

    Ingrediënten voor 10 personen

    • Bulgur
    • Groene Olijven zonder pit Gran’Oliva
    • Ras el Hanout
    • Andalouse Picazo
    • Gehakt
    • Eieren
    • Mini-Kaizerbroodjes
    • Pastinaak
    • Sjalot
    • Look
    • Snijbietsalade
    • Pompoen
    • Fijne frituurolie
    • Risso Restaurant Evolution

    Bereiding

    Stoof de sjalot en de look zacht aan met de Risso Restaurant Evolution.

    Voeg 1 deel Artisan Bulgur toe en roer goed om.

    Laat even stoven en voeg 2 delen bouillon toe.

    Kruid met peper en zout.

    Gaar rustig, onder deksel, tot het vocht bijna verdampt is.

    Meng het gehakt met 1 dooier en 2 volledige eieren.

    Verwerk 1 deel gegaarde en afgekoelde Bulgur met 3 delen gehakt.

    Meng voorzichtig om de Bulgur in zijn geheel te houden.

    Kruid met peper, zout en Ras el Hanout.

    Meng de – in ringen gesneden – Gran’Oliva Groene Olijven onder het geheel.

    Vorm kleine hamburgers en bak ze in Risso Restaurant Evolution.

    Ontdooi de Mini-kaiserbroodjes gedurende 15 min op een rooster.

    Bak af in een oven van 180°C gedurende 5 min.

    Laat afkoelen op het rooster.

    Snijd de groenten in gelijke frietvormen en frituur ze in Fijne Frituurolie.

    Schud goed uit en kruid met peper en zout.

    Snijd de Mini-kaiserbroodjes open en bestrijk ze met Andalouse Picazo.

    Werk af met de Bulgurburger en snijbietsalade.

    Presenteer met deksel en prikker en serveer met de krokante groentenfrietjes.