Stoof de sjalot en de look zacht aan met de Risso Restaurant Evolution.
Voeg 1 deel Artisan Bulgur toe en roer goed om.
Laat even stoven en voeg 2 delen bouillon toe.
Kruid met peper en zout.
Gaar rustig, onder deksel, tot het vocht bijna verdampt is.
Meng het gehakt met 1 dooier en 2 volledige eieren.
Verwerk 1 deel gegaarde en afgekoelde Bulgur met 3 delen gehakt.
Meng voorzichtig om de Bulgur in zijn geheel te houden.
Kruid met peper, zout en Ras el Hanout.
Meng de – in ringen gesneden – Gran’Oliva Groene Olijven onder het geheel.
Vorm kleine hamburgers en bak ze in Risso Restaurant Evolution.
Ontdooi de Mini-kaiserbroodjes gedurende 15 min op een rooster.
Bak af in een oven van 180°C gedurende 5 min.
Laat afkoelen op het rooster.
Snijd de groenten in gelijke frietvormen en frituur ze in Fijne Frituurolie.
Schud goed uit en kruid met peper en zout.
Snijd de Mini-kaiserbroodjes open en bestrijk ze met Andalouse Picazo.
Werk af met de Bulgurburger en snijbietsalade.
Presenteer met deksel en prikker en serveer met de krokante groentenfrietjes.