Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Mini-Bulgurhamburgers met groentefriet

Ingrediënten voor 10 personen

  • Bulgur
  • Groene Olijven zonder pit Gran’Oliva
  • Ras el Hanout
  • Andalouse Picazo
  • Gehakt
  • Eieren
  • Mini-Kaizerbroodjes
  • Pastinaak
  • Sjalot
  • Look
  • Snijbietsalade
  • Pompoen
  • Fijne frituurolie
  • Risso Restaurant Evolution

Bereiding

Stoof de sjalot en de look zacht aan met de Risso Restaurant Evolution.

Voeg 1 deel Artisan Bulgur toe en roer goed om.

Laat even stoven en voeg 2 delen bouillon toe.

Kruid met peper en zout.

Gaar rustig, onder deksel, tot het vocht bijna verdampt is.

Meng het gehakt met 1 dooier en 2 volledige eieren.

Verwerk 1 deel gegaarde en afgekoelde Bulgur met 3 delen gehakt.

Meng voorzichtig om de Bulgur in zijn geheel te houden.

Kruid met peper, zout en Ras el Hanout.

Meng de – in ringen gesneden – Gran’Oliva Groene Olijven onder het geheel.

Vorm kleine hamburgers en bak ze in Risso Restaurant Evolution.

Ontdooi de Mini-kaiserbroodjes gedurende 15 min op een rooster.

Bak af in een oven van 180°C gedurende 5 min.

Laat afkoelen op het rooster.

Snijd de groenten in gelijke frietvormen en frituur ze in Fijne Frituurolie.

Schud goed uit en kruid met peper en zout.

Snijd de Mini-kaiserbroodjes open en bestrijk ze met Andalouse Picazo.

Werk af met de Bulgurburger en snijbietsalade.

Presenteer met deksel en prikker en serveer met de krokante groentenfrietjes.