Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Naan met komkommer, kip en mango

Ingrediënten voor 10 personen

  • 5 Naanbroden
  • 5 Gegrilde kipfilets
  • 1 Mango
  • 1 Komkommer
  • 50 g Sojascheuten
  • 10 g Ras-el-Hanout
  • 5 cl Olijfolie
  • 2 dl wortelpuree

Bereiding

Warm de oven voor op 200°C.

Besprenkel de naanbroden met wat olijfolie en warm gedurende 2 minuten in de oven. Snijd in gewenste porties.

Schil en snijd de mango in gelijke plakjes en snijd ook de kipfilet in gelijke sneetjes.

Schil en snijd de komkommer in sneetjes.

Presentatie

Presenteer de naan met daarop schijfjes kip, komkommer en mango.

Werk af met een lepel wortelpuree, enkele sojascheuten en rode bietscheuten.

Bestrooi op het einde met wat Ras-el-Hanout.

Tip:

Verwerk verschillende soorten kaas, charcuterie en groenten of fruit.