Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Naan met komkommer, kip en mango

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 5 Naanbroden
    • 5 Gegrilde kipfilets
    • 1 Mango
    • 1 Komkommer
    • 50 g Sojascheuten
    • 10 g Ras-el-Hanout
    • 5 cl Olijfolie
    • 2 dl wortelpuree

    Bereiding

    Warm de oven voor op 200°C.

    Besprenkel de naanbroden met wat olijfolie en warm gedurende 2 minuten in de oven. Snijd in gewenste porties.

    Schil en snijd de mango in gelijke plakjes en snijd ook de kipfilet in gelijke sneetjes.

    Schil en snijd de komkommer in sneetjes.

    Presentatie

    Presenteer de naan met daarop schijfjes kip, komkommer en mango.

    Werk af met een lepel wortelpuree, enkele sojascheuten en rode bietscheuten.

    Bestrooi op het einde met wat Ras-el-Hanout.

    Tip:

    Verwerk verschillende soorten kaas, charcuterie en groenten of fruit.