Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Naan toktok met Curry houmous
    Naan toktok met Curry houmous

    Ingrediënten

    • 1 naanbrood
    • 80 g Houmous Curry  (GRAN’TAPAS)
    • Harissa (Al’Fez)
    • 5 g flinterdun gesneden rode ajuin
    • 5 g jonge spinazieblaadjes
    • 10 g Sweety drops (GRAN’TAPAS)
    • 100 g kipblokjes

    Bereiding en presentatie

    Marineer de kip met de Harissa pasta (5 g Harissa op 100 g kip) 2 cl olijfolie en 2 g zout, alles samen mengen en 20 min laten marineren.

    Bestrijk het naanbrood met de olie van de Gran’Tapas Sweety drops en grill krokant.

    snijd het naanbrood in twee en bestrijk met de Curry Houmous.

    Schik op één zijde de kipblokjes met de rode ajuin, spinazieblaadjes en de sweety drops en leg dicht