Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Naan toktok met Curry houmous
Naan toktok met Curry houmous

Ingrediënten

  • 1 naanbrood
  • 80 g Houmous Curry  (GRAN’TAPAS)
  • Harissa (Al’Fez)
  • 5 g flinterdun gesneden rode ajuin
  • 5 g jonge spinazieblaadjes
  • 10 g Sweety drops (GRAN’TAPAS)
  • 100 g kipblokjes

Bereiding en presentatie

Marineer de kip met de Harissa pasta (5 g Harissa op 100 g kip) 2 cl olijfolie en 2 g zout, alles samen mengen en 20 min laten marineren.

Bestrijk het naanbrood met de olie van de Gran’Tapas Sweety drops en grill krokant.

snijd het naanbrood in twee en bestrijk met de Curry Houmous.

Schik op één zijde de kipblokjes met de rode ajuin, spinazieblaadjes en de sweety drops en leg dicht