Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Oosters Getinte Gegrilde Tonijn

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg Tonijn, in vierkant gesneden
  • 10 gr. Gele Ras El Hanout (zachte Marrokaanse currymengeling)
  • 6 Soeplepels Citrus-Agrumestapenade (Gran’Tapas)
  • 1 Courgette, schijfjes
  • 1 Aubergine, schijfjes,
  • 2 Tomaten, geëmondeerd
  • 50 gr. Pijnboompitten, gegrild
  • 1 Rode Ui, schijfjes
  • 2 Roze en 2 Gele Pompelmoezen, partjes
  • 3 Sinaasappels, partjes
  • Olijfolie Extra Vierge

Bereiding

Snijd de courgette en de aubergine in schijfjes en bak in de pan.
Schil de pompelmoezen, sinaasappels en tomaten in stukjes.
Bevochtig de groenten, de citrusvruchten en de tomaten met citrus-agrumestapenade.
Besmeer de tonijn met een mengsel van olijfolie en gele ras el hanout.
Gril de tonijn en kruid af met peper en zout.
Dresseer de tonijn op de groenten, de citrusvruchten en de tomaten.
Werk af met schijfjes rode ui en gegrilde pijnboompitten.

Tip:

Serveer met chips van rode biet, wortel, pastinaak en blaadjes basilicum.