Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Oosters Getinte Gegrilde Tonijn

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 1 kg Tonijn, in vierkant gesneden
    • 10 gr. Gele Ras El Hanout (zachte Marrokaanse currymengeling)
    • 6 Soeplepels Citrus-Agrumestapenade (Gran’Tapas)
    • 1 Courgette, schijfjes
    • 1 Aubergine, schijfjes,
    • 2 Tomaten, geëmondeerd
    • 50 gr. Pijnboompitten, gegrild
    • 1 Rode Ui, schijfjes
    • 2 Roze en 2 Gele Pompelmoezen, partjes
    • 3 Sinaasappels, partjes
    • Olijfolie Extra Vierge

    Bereiding

    Snijd de courgette en de aubergine in schijfjes en bak in de pan.
    Schil de pompelmoezen, sinaasappels en tomaten in stukjes.
    Bevochtig de groenten, de citrusvruchten en de tomaten met citrus-agrumestapenade.
    Besmeer de tonijn met een mengsel van olijfolie en gele ras el hanout.
    Gril de tonijn en kruid af met peper en zout.
    Dresseer de tonijn op de groenten, de citrusvruchten en de tomaten.
    Werk af met schijfjes rode ui en gegrilde pijnboompitten.

    Tip:

    Serveer met chips van rode biet, wortel, pastinaak en blaadjes basilicum.