Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Parelcouscous bowl Orientaals
Parelcouscous bowl Orientaals

Ingrediënten voor 4

Voor de couscous

  • 400 g Pearl Couscous (AL’FEZ)
  • 1 L Groentebouillon
  • 80 g gegrilde paprika (GRAN’TAPAS)

Voor de olie:

  • Verse koriander fijngehakt
  • 10 g Raz-el-Hanout kruiden (AL’FEZ)
  • 2 dl olijfolie of olie van de gegrilde paprika

Bereiding

Giet de kokende bouillon op de parel couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork. Meng er de paprika door.

Warm de olie met de kruiden, neem van het vuur en werk af met gehakte koriander.

Presentatie

Schik de couscous in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.

Serveer met de olie