Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Parelcouscous bowl Orientaals
    Parelcouscous bowl Orientaals

    Ingrediënten voor 4

    Voor de couscous

    • 400 g Pearl Couscous (AL’FEZ)
    • 1 L Groentebouillon
    • 80 g gegrilde paprika (GRAN’TAPAS)

    Voor de olie:

    • Verse koriander fijngehakt
    • 10 g Raz-el-Hanout kruiden (AL’FEZ)
    • 2 dl olijfolie of olie van de gegrilde paprika

    Bereiding

    Giet de kokende bouillon op de parel couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork. Meng er de paprika door.

    Warm de olie met de kruiden, neem van het vuur en werk af met gehakte koriander.

    Presentatie

    Schik de couscous in uw bowl en schik er de andere ingrediënten bij.

    Serveer met de olie