Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Penne al Arrabiata

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg Pasta (Spirelli / Fusilli / Farfalle / …)
  • 5 Sjalotten, brunoise
  • 1,5 kg Tomaten, geconcasseerd (blik)
  • 4 Lookteentjes
  • 5 Rode Pepers
  • 400 gr. Knoflookolijven (Gran’Oliva) / Andere Variant Olijven
  • 1 Bot Platte Peterselie
  • 500 gr. Spek, blokjes
  • 300 gr. Verse Tomaten, geconcasseerd (deco)

Bereiding

Stoof de sjalotten, geplette knoflookteentjes, rode pepers en spekblokjes in olijfolie.
Voeg geconcasseerde tomaten toe.
Laat gedurende 1 uur sudderen op het vuur.
Voeg er de laatste 20 minuten knoflookolijven aan toe.
En kruid af met peper en zout en Louisiana Hot Sauce.
Kook de pasta al dente.
Meng er de saus onder.
Decoreer met verse geconcasseerde tomaten en gehakte platte peterselie.

In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van de olijvenmix Knoflookolijven.

Tip:

U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant: vb. Barbecue Olijven, Cocktail Olijven, Groene Olijven Naturel, Olijven en Halfgedroogde Tomaten, Olijven met Piment, Pittige Olijven, Olijven met Jalapeño, …