Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Penne al Arrabiata

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 1 kg Pasta (Spirelli / Fusilli / Farfalle / …)
    • 5 Sjalotten, brunoise
    • 1,5 kg Tomaten, geconcasseerd (blik)
    • 4 Lookteentjes
    • 5 Rode Pepers
    • 400 gr. Knoflookolijven (Gran’Oliva) / Andere Variant Olijven
    • 1 Bot Platte Peterselie
    • 500 gr. Spek, blokjes
    • 300 gr. Verse Tomaten, geconcasseerd (deco)

    Bereiding

    Stoof de sjalotten, geplette knoflookteentjes, rode pepers en spekblokjes in olijfolie.
    Voeg geconcasseerde tomaten toe.
    Laat gedurende 1 uur sudderen op het vuur.
    Voeg er de laatste 20 minuten knoflookolijven aan toe.
    En kruid af met peper en zout en Louisiana Hot Sauce.
    Kook de pasta al dente.
    Meng er de saus onder.
    Decoreer met verse geconcasseerde tomaten en gehakte platte peterselie.

    In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van de olijvenmix Knoflookolijven.

    Tip:

    U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant: vb. Barbecue Olijven, Cocktail Olijven, Groene Olijven Naturel, Olijven en Halfgedroogde Tomaten, Olijven met Piment, Pittige Olijven, Olijven met Jalapeño, …