Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Quinoa met gegrilde kip in het rood

Ingrediënten voor 10 personen

  • 750 g Quinoa
  • 2 L kippenbouillon
  • 10 x 140g Gegrilde kipfilets

Voor de saus:

  • 300 g Zure room
  • 600 g rode bieten dip
  • Zwarte peper uit de molen
  • 5 cl Balsamico gel

Afwerking:

  • 60 rondjes rode biet
  • 100 Sweety Drops (Gran’Tapas)
  • 50 groene aspergetips beetgaar gekookt
  • Rode bieten chips

Bereiding

Meng de Quinoa onder de bouillon en breng aan de kook, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.

Meng de zure room onder de rode bieten dip.

Voeg eventueel wat peper toe voor extra smaak.

 

Presentatie

Schik de Quinoa en lepel daarbij telkens wat rode bietsaus, werk daarbij enkele druppels balsamico.

Schik er de gegrilde kip bij en de verschillende garnituren: rode bietschijfjes, chips, aspergetips en Sweety Drops. Werk af met rozemarijnblaadjes.

Dit gerecht kan koud of warm geserveerd worden.

 

Tip:

Vervang de kip door gegrilde zalm of griet.