Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Quinoa met gegrilde kip in het rood

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 750 g Quinoa
    • 2 L kippenbouillon
    • 10 x 140g Gegrilde kipfilets

    Voor de saus:

    • 300 g Zure room
    • 600 g rode bieten dip
    • Zwarte peper uit de molen
    • 5 cl Balsamico gel

    Afwerking:

    • 60 rondjes rode biet
    • 100 Sweety Drops (Gran’Tapas)
    • 50 groene aspergetips beetgaar gekookt
    • Rode bieten chips

    Bereiding

    Meng de Quinoa onder de bouillon en breng aan de kook, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken.

    Meng de zure room onder de rode bieten dip.

    Voeg eventueel wat peper toe voor extra smaak.

     

    Presentatie

    Schik de Quinoa en lepel daarbij telkens wat rode bietsaus, werk daarbij enkele druppels balsamico.

    Schik er de gegrilde kip bij en de verschillende garnituren: rode bietschijfjes, chips, aspergetips en Sweety Drops. Werk af met rozemarijnblaadjes.

    Dit gerecht kan koud of warm geserveerd worden.

     

    Tip:

    Vervang de kip door gegrilde zalm of griet.