Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Recept Vitello Tonato

Ingrediënten 

  • 1 kg Kalfsvlees, gepocheerd
  • 500 gr. Tonijntapenade (Gran’Tapas)
  • 20 Ansjovissen, gemarineerd
  • 15 Kappers
  • Parmezaanschilfers
  • 3 Citroenen, geperst
  • 1/2 Bot Platte Peterselie

Bereiding

Verhit een bouillon tot 60°C en pocheer hierin het kalfsvlees gedurende 20 minuten.

Snijd het kalfsvlees met een snijmachine in fijne plakken en leg op een folie.

Besmeer rijkelijk met tonijntapenade.

Maak een rollade en laat 20 minuten rusten in de koelkast.

Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

Serveer met kappertjes en gemarineerde ansjovis.

Versier met enkele blaadjes peterselie en parmezaanschilfers.

Tip:

Serveer met olijfbrood en Kalamata Olijven.