Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Recept Vitello Tonato

    Ingrediënten 

    • 1 kg Kalfsvlees, gepocheerd
    • 500 gr. Tonijntapenade (Gran’Tapas)
    • 20 Ansjovissen, gemarineerd
    • 15 Kappers
    • Parmezaanschilfers
    • 3 Citroenen, geperst
    • 1/2 Bot Platte Peterselie

    Bereiding

    Verhit een bouillon tot 60°C en pocheer hierin het kalfsvlees gedurende 20 minuten.

    Snijd het kalfsvlees met een snijmachine in fijne plakken en leg op een folie.

    Besmeer rijkelijk met tonijntapenade.

    Maak een rollade en laat 20 minuten rusten in de koelkast.

    Breng op smaak met citroensap, peper en zout.

    Serveer met kappertjes en gemarineerde ansjovis.

    Versier met enkele blaadjes peterselie en parmezaanschilfers.

    Tip:

    Serveer met olijfbrood en Kalamata Olijven.