Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Saltimbocca e Ravioli Funghi

    Ingrediënten

    • Ravioli Funghi
    • Tomatensaus Mascarpone
    • Gegrilde paprikamix (Gran’Tapas)
    • Italiaanse rauwe ham gesneden
    • Mozzarella Filante geraspt
    • Mix Del Mondo La Spezia
    • Spice Mix Del Mondo Guadalajara
    • Kalkoenlapjes

    Bereiding & presentatie

    Saltimbocca:
    Kruid de kalkoenlapjes met Spice Mix Del Mondo La Spezia, beleg ze met de Mozzarella Filante en de Italiaanse ham.

    Rol de kalkoenlapjes op en kleur ze even aan in de pan.

    Giet er de Tomatensaus Mascarpone over, bedek alles met de Gegrilde paprika, en gaar verder.

    Ravioli Funghi:
    Bak de Ravioli Funghi krokant in olijfolie, of frituur ze.

    Kruid ze vervolgens met Spice Mix Del Mondo Guadalajara.

    Serveer de ravioli met de saltimbocca.