Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Saltimbocca e Ravioli Funghi

Ingrediënten

  • Ravioli Funghi
  • Tomatensaus Mascarpone
  • Gegrilde paprikamix (Gran’Tapas)
  • Italiaanse rauwe ham gesneden
  • Mozzarella Filante geraspt
  • Mix Del Mondo La Spezia
  • Spice Mix Del Mondo Guadalajara
  • Kalkoenlapjes

Bereiding & presentatie

Saltimbocca:
Kruid de kalkoenlapjes met Spice Mix Del Mondo La Spezia, beleg ze met de Mozzarella Filante en de Italiaanse ham.

Rol de kalkoenlapjes op en kleur ze even aan in de pan.

Giet er de Tomatensaus Mascarpone over, bedek alles met de Gegrilde paprika, en gaar verder.

Ravioli Funghi:
Bak de Ravioli Funghi krokant in olijfolie, of frituur ze.

Kruid ze vervolgens met Spice Mix Del Mondo Guadalajara.

Serveer de ravioli met de saltimbocca.