Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Sharing couscous met merguez en sinas
Sharing couscous met merguez en sinas

Ingrediënten

  • 10 merguez worsten
  • 2 dl olijfolie

Voor de couscous:

  • 750 g Pearl Couscous
  • 2 L Groentebouillon

Voor de garnituren:

Voor de saus:

Bereiding

Bak de mergueze in een hete, gietijzeren pan in de olijfolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen onder deksel.

Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.

Bereid de garnituren.

Presentatie

Schik de couscous in een grote schaal en werk af met de mergueze, sinaaspartjes en de rest van de garnituren: olijven, zoete pepers en artisjok.

Serveer met de saus.