Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Sharing couscous met merguez en sinas
    Sharing couscous met merguez en sinas

    Ingrediënten

    • 10 merguez worsten
    • 2 dl olijfolie

    Voor de couscous:

    • 750 g Pearl Couscous
    • 2 L Groentebouillon

    Voor de garnituren:

    Voor de saus:

    Bereiding

    Bak de mergueze in een hete, gietijzeren pan in de olijfolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen onder deksel.

    Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.

    Bereid de garnituren.

    Presentatie

    Schik de couscous in een grote schaal en werk af met de mergueze, sinaaspartjes en de rest van de garnituren: olijven, zoete pepers en artisjok.

    Serveer met de saus.