Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Kruidige rijst met rosbief

Ingrediënten voor 10 personen

  • 350 gr. Rosbief, julienne
  • 1 kg Rijst
  • 10 Pijpajuinen
  • 100 gr. Paprika, Geel, brunoise
  • 200 gr. Courgette, brunoise
  • 1/3 Bot Koriander
  • 5 Soeplepels Paprika Tapenade (Gran’Tapas) / Andere Variant Tapenade

Bereiding

Kook de rijst en laat deze afkoelen.

Bak intussen de brunoise van gele paprika en courgette.

Snijd de pijpajuinen in stukjes en meng deze met de afgekoelde rijst.

Voeg de julienne van rosbief, de gebakken brunoise van gele paprika en courgette en de paprika tapenade toe en meng doorheen de rijst.

Breng op smaak met peper, zout en gehakte koriander.

In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Paprika Tapenade.

 

Tip:

U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomatentapenade, Toscaanse Tapenade, Ansjovistapenade …  of voor een frisse zomerse variant: met reepjes kip (ipv rosbief) en Citrus-Agrumestapenade of Sweet Bite®Tapenade.