Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Kruidige rijst met rosbief

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 350 gr. Rosbief, julienne
    • 1 kg Rijst
    • 10 Pijpajuinen
    • 100 gr. Paprika, Geel, brunoise
    • 200 gr. Courgette, brunoise
    • 1/3 Bot Koriander
    • 5 Soeplepels Paprika Tapenade (Gran’Tapas) / Andere Variant Tapenade

    Bereiding

    Kook de rijst en laat deze afkoelen.

    Bak intussen de brunoise van gele paprika en courgette.

    Snijd de pijpajuinen in stukjes en meng deze met de afgekoelde rijst.

    Voeg de julienne van rosbief, de gebakken brunoise van gele paprika en courgette en de paprika tapenade toe en meng doorheen de rijst.

    Breng op smaak met peper, zout en gehakte koriander.

    In bovenstaand recept wordt gebruik gemaakt van Paprika Tapenade.

     

    Tip:

    U kan dit gerecht ook bereiden met een andere variant tapenade: vb. Tomatentapenade, Toscaanse Tapenade, Ansjovistapenade …  of voor een frisse zomerse variant: met reepjes kip (ipv rosbief) en Citrus-Agrumestapenade of Sweet Bite®Tapenade.