Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Sweet Bite® Summer Salad

Ingrediënten voor 10 personen

  • 1 kg Pasta (Spirelli / Fusilli / Farfalle / …)
  • 625 gr. Chorizo, mild (bakchorizo)
  • 250 gr. Fetakaas
  • 125 gr. Pijnboompitten, gegrild
  • 10 Slaharten, in dunne reepjes gesneden
  • 1 bundeltje Koriander
  • 2 Rode Uien
  • 5 Sinaasappels
  • 150 gr. Sweet Bite® Tapenade (Gran’Tapas)

Bereiding

Kook de pasta al dente en laat afkoelen.

Snijd de chorizo in schijfjes en bak in een pan met weinig olijfolie.

Rooster de pijnboompitten.

Snij de sla, de blaadjes koriander en de rode ui in fijne reepjes.

Schil de sinaasappels en snijd deze in partjes. Hou het sap.

Meng de koude pasta met de fijngesneden salade, koriander, rode ui en partjes sinaasappel.

Strooi hierover de schijfjes gebakken chorizo, de gegrilde pijnboompitten en de blokjes fetakaas.

Meng het sap van de sinaasappelen met de Sweet Bite®tapenade en besprenkel de pastamengeling met deze Sweet Bite®dressing.

Versier het bord met een toets sweet bite®tapenade en serveer.

Tip:

Voor een lichtere variant kan de chorizo vervangen worden door blokjes kip.