Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    PIETERCIL TOAST CHAMPIGNON (CHAMPIGNON)-177
    Toast champignon

    Ingrediënten

    Bereidings

    Koop een ongesneden meergranenbrood. Snij met een broodmes sneden van 2cm dik. Verwijder de korsten.

    Smelt een klontje boter op een zacht vuur. Smeer de sneden brood aan de beide zijden in met de gesmolten boter. Schuif de sneetjes brood in de oven en toast ze krokant op 175°C.

    Neem een bakje Gran’Tapas champignons. Gebruik wat van de olie en verhit in een koekenpan. Pel de sjalot en versnipper deze in brunoise. Stoof ze vervolgens licht aan en voeg de gegrilde champignons toe.

    Versnipper de peterselie en meng onder de champignons. Voeg naar eigen smaak peper en zout toe.

    Presentatie

    Leg de toast op een bord en schep er een royale portie champignons over. Werk af met nog wat extra peterselie.