Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Tri-Sateetje met Kefta

Ingrediënten voor 10 personen

  • 10 Zoete Pepers met Verse Roomkaas (Gran’Tapas)
  • 10 Knikkers van Komkommer
  • 300 gr. Lamsgehakt
  • 50 gr. Gedroogde Abrikozen, brunoise
  • 2 Koffielepels Garam Masala
  • 1 Eiwit
  • 20 gr. Paneermeel
  • 1/3 Bot Koriander, fijngehakt
  • 1/2 Bot Munt, fijngehakt
  • 250 ml Yoghurt
  • Ciderazijn

Bereiding

Bereid de kefta als volgt:
Snijd de gedroogde abrikozen in kleine brunoise. Hak de koriander fijn.
Voeg dit bij het lamsgehakt en meng samen met het paneermeel, het eiwit, de garam masala, peper en zout.
Vorm kleine balletjes en rooster deze aan alle kanten bruin en gaar.
Prik de keftaballetjes, de zoete pepers met roomkaas en de knikkers van komkommer op een sateestokje.

Tip:

Serveer met een yoghurtsausje op smaak gebracht met een scheutje ciderazijn, fijngehakte munt, peper en zout.