Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Tri-Sateetje met Kefta

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 10 Zoete Pepers met Verse Roomkaas (Gran’Tapas)
    • 10 Knikkers van Komkommer
    • 300 gr. Lamsgehakt
    • 50 gr. Gedroogde Abrikozen, brunoise
    • 2 Koffielepels Garam Masala
    • 1 Eiwit
    • 20 gr. Paneermeel
    • 1/3 Bot Koriander, fijngehakt
    • 1/2 Bot Munt, fijngehakt
    • 250 ml Yoghurt
    • Ciderazijn

    Bereiding

    Bereid de kefta als volgt:
    Snijd de gedroogde abrikozen in kleine brunoise. Hak de koriander fijn.
    Voeg dit bij het lamsgehakt en meng samen met het paneermeel, het eiwit, de garam masala, peper en zout.
    Vorm kleine balletjes en rooster deze aan alle kanten bruin en gaar.
    Prik de keftaballetjes, de zoete pepers met roomkaas en de knikkers van komkommer op een sateestokje.

    Tip:

    Serveer met een yoghurtsausje op smaak gebracht met een scheutje ciderazijn, fijngehakte munt, peper en zout.