Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Tricolore couscous, bloemkool, kruidige kipfilet
Tricolore couscous, bloemkool, kruidige kipfilet

Ingrediënten

Voor de couscous:

  • 750 g Pearl Couscous AL’FEZ
  • 2 L Groentebouillon

Voor de olie:

  • Verse koriander
  • 100 g Baharat kruiden
  • 4 dl olijfolie

Voor de bloemkool:

  • 1 grote bloemkool in gelijke roosjes
  • 100 g Spicy lemon Tagine Paste
  • 2 dl olijfolie

Bereiding

Snijd de kipfilet in gelijke stukken en marineer ze in de Baharat kruiden.

Bak in een hete, gietijzeren pan in de olijfolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen onder deksel.

Stoom de bloemkool beetgaar. Warm de olijfolie met de tajinepaste en bak er de bloemkoolroosjes krokant in aan.

Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.

Warm de olie met de kruiden, neem van het vuur en werk af met gehakte koriander.

Presentatie

Schik de couscous met de bloemkool en kipfilet.

Werk af met de olie, koriander en snacking tomaatjes.