Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Tricolore couscous, bloemkool, kruidige kipfilet
    Tricolore couscous, bloemkool, kruidige kipfilet

    Ingrediënten

    Voor de couscous:

    • 750 g Pearl Couscous AL’FEZ
    • 2 L Groentebouillon

    Voor de olie:

    • Verse koriander
    • 100 g Baharat kruiden
    • 4 dl olijfolie

    Voor de bloemkool:

    • 1 grote bloemkool in gelijke roosjes
    • 100 g Spicy lemon Tagine Paste
    • 2 dl olijfolie

    Bereiding

    Snijd de kipfilet in gelijke stukken en marineer ze in de Baharat kruiden.

    Bak in een hete, gietijzeren pan in de olijfolie, draai na 1 min om en bak de andere kant. Laat garen onder deksel.

    Stoom de bloemkool beetgaar. Warm de olijfolie met de tajinepaste en bak er de bloemkoolroosjes krokant in aan.

    Giet de kokende bouillon op de parel-couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Roer de couscous los met vork.

    Warm de olie met de kruiden, neem van het vuur en werk af met gehakte koriander.

    Presentatie

    Schik de couscous met de bloemkool en kipfilet.

    Werk af met de olie, koriander en snacking tomaatjes.