Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    couscous falafel
    Vegan Falafel surprise

    Ingrediënten

    Voor de couscous en quinoa

    • 200 g Pearl Couscous (AL’FEZ)
    • 200 g Quinoa (ARTISAN)
    • 1 L Groentebouillon
    • 40 g kikkererwten (HAK)

    Bereiding 

    Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa gemengd met de couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte koriander en munt.

    Warm de aubergine en artisjok kort in de oven op 180°C.

    Maak de falafel volgens verpakking en bak de falafel krokant in uw oven of frituurpan.

    Presentatie

    Schik de granen in uw bowl of bord en schik er de andere ingrediënten bij.

    Serveer met de falafel.