Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
couscous falafel
Vegan Falafel surprise

Ingrediënten

Voor de couscous en quinoa

  • 200 g Pearl Couscous (AL’FEZ)
  • 200 g Quinoa (ARTISAN)
  • 1 L Groentebouillon
  • 40 g kikkererwten (HAK)

Bereiding 

Giet de kokende bouillon op de gewassen quinoa gemengd met de couscous, zet onder deksel en laat 10 minuten zacht doorkoken. Giet af. Meng er de bonen en kikkererwten onder met wat fijngehakte koriander en munt.

Warm de aubergine en artisjok kort in de oven op 180°C.

Maak de falafel volgens verpakking en bak de falafel krokant in uw oven of frituurpan.

Presentatie

Schik de granen in uw bowl of bord en schik er de andere ingrediënten bij.

Serveer met de falafel.