Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Vegetarisch torentje met quinoa, frisse groentjes en granaatappel

    Ingrediënten voor 10 personen

    • Quinoa
    • Olijfolie Vinaigrette
    • Sweety Drops Gran’Tapas
    • Risso Restaurant Evolution
    • Broccoli
    • Pepermunt
    • Sjalot
    • Granaatappel
    • Postelein
    • Lente-ui
    • Look

    Bereiding

    Stoof de sjalot en de look zacht met de Risso Restaurant Evolution.

    Voeg 1 deel Artisan Quinoa toe en roer goed om.

    Laat kort meestoven en voeg 2 delen bouillon toe.

    Kruid met peper en zout.

    Laat garen onder deksel, tot het vocht verdampt is.

    Snijd de broccoli in roosjes en gaar in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn.

    Koel goed af onder stromend koud water.

    Open de granaatappel en haal de granaatappelpitjes eruit.

    Snijd de lente-ui fijn.

    Meng de afgekoelde Quinoa met de fijngesneden pepermunt, kruid af en dresseer in de ringvorm.

    Breng op smaak met Risso Olijfolie Vinaigrette en werk af met de broccoli, de granaatappelpitjes en de Gran’Tapas Sweety drops.

    Bestrooi met de fijngesniperde lente-ui en presenteer met postelein.