Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Vegetarisch torentje met quinoa, frisse groentjes en granaatappel

Ingrediënten voor 10 personen

  • Quinoa
  • Olijfolie Vinaigrette
  • Sweety Drops Gran’Tapas
  • Risso Restaurant Evolution
  • Broccoli
  • Pepermunt
  • Sjalot
  • Granaatappel
  • Postelein
  • Lente-ui
  • Look

Bereiding

Stoof de sjalot en de look zacht met de Risso Restaurant Evolution.

Voeg 1 deel Artisan Quinoa toe en roer goed om.

Laat kort meestoven en voeg 2 delen bouillon toe.

Kruid met peper en zout.

Laat garen onder deksel, tot het vocht verdampt is.

Snijd de broccoli in roosjes en gaar in kokend gezouten water tot ze beetgaar zijn.

Koel goed af onder stromend koud water.

Open de granaatappel en haal de granaatappelpitjes eruit.

Snijd de lente-ui fijn.

Meng de afgekoelde Quinoa met de fijngesneden pepermunt, kruid af en dresseer in de ringvorm.

Breng op smaak met Risso Olijfolie Vinaigrette en werk af met de broccoli, de granaatappelpitjes en de Gran’Tapas Sweety drops.

Bestrooi met de fijngesniperde lente-ui en presenteer met postelein.