Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    06_VEGGIE CROQUE_221
    Veggie croque

    Ingrediënten

    • Pizzabodem
    • Tomaat Mascarpone
    • Sweet Bite Tapenade (Gran’Tapas)
    • Brie Lingot
    • Jonagold appel
    • Basilicum blaadjes
    • Pijnboompitten

    Bereiding

    Pizzabodem versnijden volgens de gewenste keuze (2 stuks).

    Bestrijken van één bodem met tomaat mascarpone en de andere met sweet bite tapenade.

    Jonagoldappel in blokjes versnijden en bakken in olijfolie, dit op de tapenades leggen, dan verse rucola, in plakjes versneden brie Lingot, dit alles bedekken met tweede bodem.

    Gedurende 10 minuten onder de grill plaatsen op 230°C.

     

    Tip

    Bovenkant van pizzabodem met bakspray invetten.