Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

NIEUW: Kaastartinades

groen & rood

Nieuwsgierig?

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
06_VEGGIE CROQUE_221
Veggie croque

Ingrediënten

  • Pizzabodem
  • Tomaat Mascarpone
  • Sweet Bite Tapenade (Gran’Tapas)
  • Brie Lingot
  • Jonagold appel
  • Basilicum blaadjes
  • Pijnboompitten

Bereiding

Pizzabodem versnijden volgens de gewenste keuze (2 stuks).

Bestrijken van één bodem met tomaat mascarpone en de andere met sweet bite tapenade.

Jonagoldappel in blokjes versnijden en bakken in olijfolie, dit op de tapenades leggen, dan verse rucola, in plakjes versneden brie Lingot, dit alles bedekken met tweede bodem.

Gedurende 10 minuten onder de grill plaatsen op 230°C.

 

Tip

Bovenkant van pizzabodem met bakspray invetten.