Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Verrassende quiche met zalm en rode biet

Ingrediënten voor 10 personen

  • 2 vellen bladerdeeg van 40 op 40 cm
  • 1 kg gerookte zalmslierten
  • 1 kg Halfgedroogde tomaten (Gran’Tapas)
  • Verse bieslook
  • Verse dragonblaadjes

Voor de ‘liaison’:

  • 500 g Rode Biet
  • 10 eieren
  • 1 L culinaire room
  • Peper uit de molen

Voor de saus:

  • 500 g zure room
  • 500 g Avrugakaviaar
  • Peper uit de molen

Bereiding

Warm uw oven voor op 190°C.

Schik het deeg op boterpapier in uw bakvorm en prik er met een vork gaatjes in.

Verdeel eerst de halfgedroogde tomaatjes en daarna de gerookte zalm in de vorm. Werk af met de verse kruiden.

Maak de liaison door alle ingrediënten samen te mixen en bij te kruiden met de peper.

Giet de liaison in de vorm en plaats deze in uw oven gedurende een 30-tal minuten.

Meng de ingrediënten voor de saus voorzichtig onder elkaar.

Serveer een quichepunt met de saus.

Tip:

Lekker warm of koud.