Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Verrassende quiche met zalm en rode biet

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 2 vellen bladerdeeg van 40 op 40 cm
    • 1 kg gerookte zalmslierten
    • 1 kg Halfgedroogde tomaten (Gran’Tapas)
    • Verse bieslook
    • Verse dragonblaadjes

    Voor de ‘liaison’:

    • 500 g Rode Biet
    • 10 eieren
    • 1 L culinaire room
    • Peper uit de molen

    Voor de saus:

    • 500 g zure room
    • 500 g Avrugakaviaar
    • Peper uit de molen

    Bereiding

    Warm uw oven voor op 190°C.

    Schik het deeg op boterpapier in uw bakvorm en prik er met een vork gaatjes in.

    Verdeel eerst de halfgedroogde tomaatjes en daarna de gerookte zalm in de vorm. Werk af met de verse kruiden.

    Maak de liaison door alle ingrediënten samen te mixen en bij te kruiden met de peper.

    Giet de liaison in de vorm en plaats deze in uw oven gedurende een 30-tal minuten.

    Meng de ingrediënten voor de saus voorzichtig onder elkaar.

    Serveer een quichepunt met de saus.

    Tip:

    Lekker warm of koud.