Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

Houmous curry

3e  plaats – Prix Innovation 2018 Horecatel

Bekijk aanbod

 

Gegrilde groenten

in ons antipasti assortiment

Bekijk aanbod

Uw partner in foodservice

met een breed assortiment
NIEUWSGIERIG?

Heerlijke gerechten

voor ieder moment
Bekijk onze recepten

Proef de Mediterrane sfeer

olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
LEES MEER

Carousel Slider
Zalmcarpaccio vol smaak

Ingrediënten voor 10 personen

  • 2 kg Zalmfilet, ontspiert
  • 500 g Sweety Drops (Gran’Tapas)
  • Sap van 3 limoenen
  • Zwarte peper uit de molen
  • 500 g Houmous Basilicum (Gran’Tapas)
  • 4 Banaansjalotten
  • Rode zuringblaadjes
  • 100 g Cheddar crumble

Bereiding

Snijd de zalm in fijne repen en schik op het bord.

Verdeel er de marinade-olie over van de sweety drops samen met het limoensap en kruid bij met zwarte peper. Plaats een 20-tal minuten in de koeling om te marineren.

Verdeel er de houmous basilicum over samen met de sjalot ringen.

Werk af met de Sweety Drops, de crumble en blaadjes zuring.

 

Tip 1:

Een ideaal gerecht om als ‘sharing dish’ te presenteren.

Tip 2:

Ook de houmous original van Gran’Tapas past goed bij dit gerecht i.p.v. houmous basilicum.