Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief

    NIEUW: Kaastartinades

    groen & rood

    Nieuwsgierig?

    Gegrilde groenten

    in ons antipasti assortiment

    Bekijk aanbod

    Uw partner in foodservice

    met een breed assortiment
    NIEUWSGIERIG?

    Heerlijke gerechten

    voor ieder moment
    Bekijk onze recepten

    Proef de Mediterrane sfeer

    olijven, tapenades, pesto, antipasti en dips
    LEES MEER

    Carousel Slider
    Zalmcarpaccio vol smaak

    Ingrediënten voor 10 personen

    • 2 kg Zalmfilet, ontspiert
    • 500 g Sweety Drops (Gran’Tapas)
    • Sap van 3 limoenen
    • Zwarte peper uit de molen
    • 500 g Houmous Basilicum (Gran’Tapas)
    • 4 Banaansjalotten
    • Rode zuringblaadjes
    • 100 g Cheddar crumble

    Bereiding

    Snijd de zalm in fijne repen en schik op het bord.

    Verdeel er de marinade-olie over van de sweety drops samen met het limoensap en kruid bij met zwarte peper. Plaats een 20-tal minuten in de koeling om te marineren.

    Verdeel er de houmous basilicum over samen met de sjalot ringen.

    Werk af met de Sweety Drops, de crumble en blaadjes zuring.

     

    Tip 1:

    Een ideaal gerecht om als ‘sharing dish’ te presenteren.

    Tip 2:

    Ook de houmous original van Gran’Tapas past goed bij dit gerecht i.p.v. houmous basilicum.