
Spring Pizza
Ingrédients
-
Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
-
Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
-
Pizzabodem
-
Tomatensaus arrabiata
-
Ricotta
Benodigde producten

Boulettes apéritives avec une touche méditerranéenne
Un apéritif méridional qui fait toujours sensation. Ces savoureuses boulettes de viande sont revisitées à la façon Granoliva grâce à la tapenade Sweetbite et au pesto rouge onctueux. Servez-les chaudes en finger food ou sur une planche de tapas – succès garanti !
Recette d’un fan de Granoliva : Jan Van Wassenhove.
Bereiding
-
Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata
-
beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes.
-
Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min
-
Werk af met Oregano
Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite.

Gerelateerde recepten

Boulettes apéritives avec une touche méditerranéenne
Un apéritif méridional qui fait toujours sensation. Ces savoureuses boulettes de viande sont revisitées à la façon Granoliva grâce à la tapenade Sweetbite et au pesto rouge onctueux. Servez-les chaudes en finger food ou sur une planche de tapas – succès garanti !
Recette d’un fan de Granoliva : Jan Van Wassenhove.
