Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Tapasballetjes met een mediterrane twist

Een zuiders aperitiefhapje dat altijd scoort. Deze smaakvolle gehaktballetjes krijgen een Granoliva-twist dankzij de Sweetbite tapenade én de romige rode pesto. Serveer ze warm als fingerfood of bij een tapasplankje – gegarandeerd succes!

Recept van Granoliva-fan: Jan Van Wassenhove.

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Tapasballetjes met een mediterrane twist

Een zuiders aperitiefhapje dat altijd scoort. Deze smaakvolle gehaktballetjes krijgen een Granoliva-twist dankzij de Sweetbite tapenade én de romige rode pesto. Serveer ze warm als fingerfood of bij een tapasplankje – gegarandeerd succes!

Recept van Granoliva-fan: Jan Van Wassenhove.

Lees meer