
Spring Pizza
Ingrediënten
-
Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
-
Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
-
Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
-
Pizzabodem
-
Tomatensaus arrabiata
-
Ricotta
Benodigde producten

Tapasballetjes met een mediterrane twist
Een zuiders aperitiefhapje dat altijd scoort. Deze smaakvolle gehaktballetjes krijgen een Granoliva-twist dankzij de Sweetbite tapenade én de romige rode pesto. Serveer ze warm als fingerfood of bij een tapasplankje – gegarandeerd succes!
Recept van Granoliva-fan: Jan Van Wassenhove.
Bereiding
-
Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata
-
beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes.
-
Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min
-
Werk af met Oregano
Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite.

Gerelateerde recepten

Tapasballetjes met een mediterrane twist
Een zuiders aperitiefhapje dat altijd scoort. Deze smaakvolle gehaktballetjes krijgen een Granoliva-twist dankzij de Sweetbite tapenade én de romige rode pesto. Serveer ze warm als fingerfood of bij een tapasplankje – gegarandeerd succes!
Recept van Granoliva-fan: Jan Van Wassenhove.
