Overslaan en naar de inhoud gaan

Spring Pizza

Servings

Servings: 4

Bereidingstijd

Bereidingstijd: 20 min

Moeilijkheid:

Ingrediënten

  • Granoliva Houmous original (400g, 800g, 1.2kg)
  • Granoliva Gegrilde courgette (1kg)
  • Granoliva Halfgedroogde tomaatjes (650g)
  • Pizzabodem
  • Tomatensaus arrabiata
  • Ricotta

Benodigde producten

Zalmcarpaccio vol smaak

Zalmcarpaccio vol smaak. Dunne repen zalmfilet worden gemarineerd in limoensap en de olie van Sweety Drops. Dit wordt gecombineerd met houmous basilicum, sjalotringen, cheddar crumble, en rode zuringblaadjes. De carpaccio wordt afgewerkt met Sweety Drops en kan als "sharing dish" worden geserveerd. Optioneel kan houmous original worden gebruikt als alternatief voor basilicum houmous.

Lees meer

Bereiding

  1. Versnij de pizzabodem volgens de geweenste keuze. Bestrijk deze met Houmous original en de tomatensaus arrabiata 

     

  2. beleg met de gegrilde courgettes, ricotta en halfgedroogde tomaatjes. 

     

  3. Bak deze af in een voorverwarmde oven op 230°C gedurende 8 min

     

  4. Werk af met Oregano 

     

Tip: werk af met hazelnoten of pistachenoten, voor een lekkere crunchy bite. 

Gerelateerde recepten

Zalmcarpaccio vol smaak

Zalmcarpaccio vol smaak. Dunne repen zalmfilet worden gemarineerd in limoensap en de olie van Sweety Drops. Dit wordt gecombineerd met houmous basilicum, sjalotringen, cheddar crumble, en rode zuringblaadjes. De carpaccio wordt afgewerkt met Sweety Drops en kan als "sharing dish" worden geserveerd. Optioneel kan houmous original worden gebruikt als alternatief voor basilicum houmous.

Lees meer