Overslaan en naar de inhoud gaan

Zalmcarpaccio vol smaak

Servings

Servings: 10

Ingrediënten

  • 1.2 kg Zalmfilet, ontspiert
  • Granoliva 500 g Sweety Drops
  • Sap van 3 limoenen
  • Zwarte peper uit de molen
  • 500 g Granoliva Houmous Basilicum
  • 4 Banaansjalotten
  • Rode zuringblaadjes
  • 100 g Cheddar crumble

Bereidingswijze

  1. Snijd de zalm in fijne repen en schik op het bord.
  2. Verdeel er de marinade-olie over van de sweety drops samen met het limoensap en kruid bij met zwarte peper. Plaats een 20-tal minuten in de koeling om te marineren.
  3. Verdeel er de houmous basilicum over samen met de sjalot ringen.
  4. Werk af met de Sweety Drops, de crumble en blaadjes zuring.
  5. TIP: Een ideaal gerecht om als ‘sharing dish’ te presenteren.
  6. TIP 2: Ook de houmous original van Gran’Tapas past goed bij dit gerecht i.p.v. houmous basilicum.