Zalmcarpaccio vol smaak
Ingrediënten
-
1.2 kg Zalmfilet, ontspiert
-
Granoliva 500 g Sweety Drops
-
Sap van 3 limoenen
-
Zwarte peper uit de molen
-
500 g Granoliva Houmous Basilicum
-
4 Banaansjalotten
-
Rode zuringblaadjes
-
100 g Cheddar crumble
Bereidingswijze
- Snijd de zalm in fijne repen en schik op het bord.
- Verdeel er de marinade-olie over van de sweety drops samen met het limoensap en kruid bij met zwarte peper. Plaats een 20-tal minuten in de koeling om te marineren.
- Verdeel er de houmous basilicum over samen met de sjalot ringen.
- Werk af met de Sweety Drops, de crumble en blaadjes zuring.
- TIP: Een ideaal gerecht om als ‘sharing dish’ te presenteren.
- TIP 2: Ook de houmous original van Gran’Tapas past goed bij dit gerecht i.p.v. houmous basilicum.