Overslaan en naar de inhoud gaan

Recepten

Toastjestrio met wildpate

Trio van toast met wildpaté is een elegante aperitiefhap die perfect past bij feestelijke gelegenheden. Heerlijke wildpatés, zoals fazant, haas of everzwijn, worden royaal gesmeerd op knapperige toastjes en verfijnd met een zoete aardappeldip. Ideaal om te serveren in een mix van smaken voor een veelzijdig aperitief.

Lees meer

Tapasballetjes met een mediterrane twist

Een zuiders aperitiefhapje dat altijd scoort. Deze smaakvolle gehaktballetjes krijgen een Granoliva-twist dankzij de Sweetbite tapenade én de romige rode pesto. Serveer ze warm als fingerfood of bij een tapasplankje – gegarandeerd succes!

Recept van Granoliva-fan: Jan Van Wassenhove.

Lees meer

Deel jouw inspiratie met ons!

Als echte Granoliva-fan weet jij als geen ander hoe je de smaken van de Middellandse Zee tot leven brengt. Heb jij een meesterlijk recept, een creatieve food hack of een unieke presentatie met onze producten? Wij kunnen niet wachten om jouw ideeën te zien!

Deel jouw creaties met ons via het contactformulier, of tag ons op socials met #GranolivaOfficial. Wie weet schittert jouw gerecht binnenkort op onze website of socials en inspireer je anderen om aan de slag te gaan met de pure smaak van Granoliva. Samen maken we de Mediterrane keuken nog mooier!